5 products from Waterclouds you should try this autumn

Penki „Waterclouds“ produktai, kuriuos verta išbandyti šį rudenį

Štai penki „Waterclouds“ produktai, kuriuos verta išbandyti šį rudenį, siekiant drėkinimo, maitinimo ir apsaugos nuo šaltesnio oro:

. Waterclouds Repair Hairmask (Atkuriamoji plaukų kaukė)

 

  • Kodėl verta išbandyti: Ši gili kondicionavimo kaukė puikiai tinka sausų ar pažeistų plaukų atstatymui ir stiprinimui, kas yra ypač svarbu atvėsus orams. Ji praturtinta dumbliais ir natūraliais aliejais, kurie giliai drėkina plaukus, todėl tai puikus pasirinkimas rudens plaukų priežiūrai.

2. Waterclouds Argan Oil Serum (Argano aliejaus serumas)

  • Kodėl verta išbandyti: Argano aliejus yra turtingas riebalų rūgščių ir antioksidantų šaltinis. Šis serumas sukuria apsauginį sluoksnį, kuris apsaugo plaukus nuo aplinkos veiksnių, tuo pačiu suteikdamas jiems švelnumo ir blizgesio. Tai puikus pasirinkimas apsaugoti plaukus nuo rudens vėjų ir išlaikyti juos sveikus.

3. Waterclouds Intensive Repair Treatment  - Intensyvus atstatomasis purškiklis

 

  • Kodėl verta išbandyti: Šis gydomasis produktas yra puikus papildymas jūsų plaukų priežiūros rutinoje, jei ieškote būdo atstatyti, apsaugoti ir pamaitinti plaukus, ypač per sausus ir potencialiai pažeidžiančius rudens mėnesius.

4. Waterclouds Relieve Shampoo - šampūnas jautriai galvos odai

  • Kodėl verta išbandyti: Šis šampūnas skirtas nuraminti sudirgintą ar jautrią galvos odą, kuri gali sukelti nepatogumų dėl sezoninių pokyčių. Jis padeda pašalinti pleiskanas ir ramina galvos odą, išlaikydamas ją subalansuotą šaltesniu laikotarpiu.

5. Waterclouds Volume Conditioner - apimties suteikiantis kondicionierius

  • Kodėl verta išbandyti: Kadangi rudenį dažniau nešiojame šiltas kepures ir sluoksniuotą aprangą, plaukai gali prarasti apimtį. Šis lengvas kondicionierius suteikia plaukams apimties, tuo pačiu išlaikydamas drėgmę, todėl plaukai atrodo gyvybingi ir pilni apimties.

Šie produktai padės išlaikyti jūsų plaukus pamaitintus, apsaugotus ir gyvybingus keičiantis sezonams.

Grįžti į tinklaraštį